3.7 هزار هکتار از اراضی سیستان و بلوچستان مالچ پاشی می شود

تاریخ انتشار : 1397/11/04 - ساعت انتشار: ١١:٤٩ - گروه خبری : اخبار قدیمی

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: در سالجاری پیش بینی شده است که سه هزار و 750 هکتار از اراضی مستعد گرد و غبار در این استان مالچ پاشی شود

مسعود ریگی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد هکتار با 37 هزار و 500 تن قیر پوشش داده می شود که کار تامین این میزان قیر انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین در این طرح هزار و 500 هکتار از اراضی مستعد گرد و غبار در سیستان و بلوچستان نهالکاری می شود.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مراحل شناسایی پیمانکار صورت گرفته و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
وی به محدوده های قابل مالچ پاشی در حوزه سیستان اشاره کرد و گفت: بنابر آمایش و مطالعه محدوده های قابل مالچ پاشی در سیستان هزار و 163 هکتار است که در سالجاری کار عملیاتی آن شروع می شود.
ریگی با بیان اینکه 600هکتار در سیستان پارسال مالچ پاشی شده است افزود: کانون ماسه بادی نیاتک در این منطقه امسال به طور کامل ثبیت می شود.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با افزون بر 11 درصد از مساحت ایران به دلیل تنوع اقلیمی و وضعیت توپوگرافی رویشگاه گیاهان منحصر بفرد است به طوری که از این گستره 10،5 میلیون هکتار آن را مرتع، 1،2میلیون هکتار جنگل و 5،6 میلیون هکتار را بیابان تشکیل می دهد.
امسال سیستان و بلوچستان برای دومین سال کم بارش ترین استان کشور شد و خشکسالی همچنان 100 درصد مساحت این استان پهناور را در برگرفته است اما گویا هر چه می گذرد تیغ خشکسالی برنده تر می شود چرا که در مناطق شمالی، مرکزی و جنوبی سیستان و بلوچستان وضعیت بارش و منابع آبی مناسب نیست و در برخی مناطق از جمله چابهار نزدیک به 200 روز است که باران نمی بارد.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج