در سند آمایش سرزمین، تحقق توسعه با مشارکت مردم در اجرای پروژه ها امکانپذیر است.

تاریخ انتشار : 1400/09/09 - ساعت انتشار: ٠٨:٤٠ - گروه خبری : اخبار قدیمی

تحقق اهداف در توسعه استان، مشارکت مردمی در اجرای طرحها و پروژه های اجرایی را می طلبد.

 در نشست مشترک دیوان محاسبات با منابع طبیعی و آبخیزداری ، مدیر کل دیوان محاسبات استان سیستان و بلوچستان ضمن تقدیر از تلاشهای اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در گستره وسیع استان سیستان و بلوچستان گفت: از نظر اعتبارات بیشترین سهم متعلق به استان است و در این راستا نظام خدمات شایسته ای به مردم در این  منطقه از کشور نموده است. وی سیستان و بلوچستان را گنج پنهان در تمامی عرصه ها برشمرد و تاکید کرد برای تحقق اهداف توسعه، مشارکت مردم بسیار نقش اساسی دارد و در تمامی دنیا مورد توجه می باشد.

ابراهیم ویسی، فلسفه وجودی تمامی دستگاههای اجرایی را خدمت به مردم برشمرد و عدم استفاده از فرصت ها را آفت اداری معرفی و خواستارمستند سازی تمامی فعالیت ها جهت پاسخگویی به افکار عمومی، نظارت دقیق و آگاهانه درون سازمانی در بهنگام و بهینه مصرف کردن اعتبارات توسط همه دستگاههای اجرایی شد.

در ادامه مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین استان در کشور با وسعت 18/7 میلیون هکتار، علیرغم واقع شدن در کمربن خشک کره زمین و محدودیت های شدید اقلیمی، به لحاظ منابع طبیعی و آبخیزداری بسیار حائز اهمیت است. عبدالباسط پاکزاد افزود، علیرغم این که 30 درصد مساحت استان معادل 5/6 میلیون هکتار بیابانی است، خوشبختانه دارای یک میلیون و دویست هزار هکتار جنگل در دو ناحیه رویشی ایران تورانی و خلیج عمانی و 10/56 میلیون هکتار مرتع می باشد که تمامی آن ها در یک حوضه آبخیز بزرگ با وسعت حدود 17/8 میلیون هکتار واقع شده اند که خود منشاء تولید و خیزش آب در استان است.

پاکزاد، اجرای پروژه ها و طرحهایی نظیر آبخیزداری و آبخوانداری، کاداستر اراضی، مالچ پاشی، نهالکاری و پروژه های مدیریتی را از مهمترین پروژه های اجرایی اداره کل در سال 1400 برشمرد. 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج