در آستانه هفته پژوهش
نشست هماندیشی مدیران اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اعضای هیأت علمی دانشكده آب و خاك دانشگاه زابل
در آستانه هفته پژوهش نشست هماندیشی مدیران اداره كل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اعضای هیأت علمی دانشكده آب و خاك دانشگاه زابل برگزار شد.
در دیدار روز چهارشنبه مورخ 9 آذر 1401 بین مدیران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اعضای هیات علمی دانشکده آب و خاک دانشگاه زابل بر لزوم افزایش سطح همکاری ها پیرامون مسائل استان در حوزه مدیریت منابع طبیعی تاکید گردید. در این دیدار که به دعوت ریاست دانشکده آب و خاک برگزار گردید دستاوردهای اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و ادارات شهرستانی حوزه سیستان به سمع و نظر متخصصین این حوزه در دانشگاه زابل رسید و متقابلا نظرات ایشان به مدیران این اداره کل ارائه شد.
دکتر نهتانی رییس دانشکده آب و خاک دانشگاه زابل در ابتدا ضمن تشکر از حسن نیت و استقبال مدیران اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان از دعوت ایشان برای تبادل نظرات و تجربیات مرتبط در حوزه کاری سپاسگزاری نمود و بر لزوم کاهش فاصله بین دستگاه های اجرایی و متخصصین دانشگاهی برای رفع مشکلات منطقه تاکید نمود. ایشان با برجسته شمردن تحقیقات و دستاوردهای متخصصین دانشگاه زابل در حوزه بیابان زدایی، مرتعداری و آبخیزداری، این دستاوردها را راهگشای بسیاری از معضلات منطقه در مدیریت منابع طبیعی دانست که ضمن کارآمدی در رفع مشکلات می تواند هزینه های اجرایی دستگاه های ذیربط را کاهش داده و نتیجه مطلوب حاصل شود.
دکتر ریگی معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سیستان و بلوچستان نیز با استقبال از برگزاری چنین جلسات هماندیشی مساله محور با دانشگاه زابل برای رفع چالش های منطقه ای، دستاوردهای این اداره کل و همچنین مشکلات سازمانی و فراسازمانی پیش روی این اداره کل برای پیشبرد طرح های اجرایی را بیان نمود. دکتر ریگی راهبردهای دانشگاهی که برگرفته از تحقیقات چندساله اساتید این حوزه در منطقه سیستان می باشد را عامل کلیدی در بهینه سازی اقدامات سازمانی اداره متبوع خود دانست. مهندس مسعودی پور، مهندس کردی، خانم مهندس دهمرده و خانم مهندس هادیانفر از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری و ادارات تابعه منطقه سیستان، دکتر ریگی را در این نشست همراهی می کردند.
دکتر علی شهریاری مدیر امور پژوهشی دانشگاه زابل در این جلسه ضمن اعلام آمادگی دانشگاه زابل برای مشارکت در طرح های پژوهشی مساله محور که بتواند چالش های بخش منابع طبیعی، آبخیزداری و بیابان زدایی را مرتفع کند، به بیان زیرساخت های پژوهشی دانشگاه زابل که زمینهساز تحقیقات مشترک با ادارات و دستگاه های اجرایی است، پرداخت.
ارسال به دوست
نام : | |
ايميل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر را وارد کنید: | |