تاثیر اجرای طرح‌های آبخیزداری در خشکسالی سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار : 1397/09/20 - ساعت انتشار: ٠٩:٤٨ - گروه خبری : اخبار قدیمی

عبدالباسط پاکزاد در سفر به شهرستان خاش و در جریان بازدید مشترک خود به همراه نماینده مردم خاش در مجلس، فرماندار و شماری از مدیران استانی و محلی از پروژه پخش سیلاب منطقه چاه احمد بخش نوک آباد خاش بیان کرد: برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در سیستان و بلوچستان افزون بر 270 میلیارد ریال هزینه می شود

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک 18 کارگاه بزرگ عمرانی در مجموعه این اداره کل و در شهرهای استان ایجاد و خدمت رسانی به مردم با قوت در حال انجام است.

به گزارش ایسنا- عبدالباسط پاکزاد در سفر به شهرستان خاش و در جریان بازدید مشترک خود به همراه نماینده مردم خاش در مجلس، فرماندار و شماری از مدیران استانی و محلی از پروژه پخش سیلاب منطقه چاه احمد بخش نوک آباد خاش بیان کرد: برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در سیستان و بلوچستان افزون بر 270 میلیارد ریال هزینه می شود.

وی افزود: پروژه بزرگ پخش سیلاب چاه احمد دارای یک هزار هکتار وسعت و حجم ذخیره آب به مقدار 350 هزار متر مکعب فقط در یک بند از شش بند بوده که برای اجرای آن افزون بر 27 میلیارد ریال هزینه می شود.

به گفته وی، از مجموع 270 میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده از محل صندوق توسعه ملی سهم سیستان و بلوچستان که با نگاه بلند و حمایت های مقام معظم رهبری و دولت انجام شده، حدود 30 میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های آبخیزداری خاش تخصیص داده شده و از 15 میلیارد تومان اعتبارات استانی این اداره کل نیز حدود 30 میلیارد ریال دیگر نیز در خاش پروژه اجرا می شود.

پاکزاد ادامه داد: پروژه پخش سیلاب چاه احمد در گستره وسیع 105 هزار هکتاری واقع شده و برای تکمیل آن نیز افزون بر 300 میلیارد ریال نیاز داریم که در فازهای مختلف می توان در آن پروژه اجرا کرد.

نماینده مردم خاش در مجلس هم اجرای طرح‌های آبخیزداری در این منطقه را مهم ارزیابی و تاکید کرد: علاوه بر اجرای این پروژه پخش سیلاب در منطقه چاه احمد نیاز است پروژه ناقص شندک که پخش سیلاب بوده و مانند همین پروژه یک هزار هکتار وسعت داشته، افزون بر 80 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد .

حمیدالدین یوسفی فرماندار خاش هم از نگاه بلند رهبری و دولت و از حمایت های استاندار سیستان و بلوچستان از مردم منطقه قدردانی کرد و افزود: تخصیص 100 درصدی اعتبارات در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری خاش کاری ارزشمند و قابل تقدیر بوده و ما نیز به سهم خود در کنار منابع طبیعی قرار گرفته ایم و 9 پروژه آبخیزداری را شروع و یا به اجرا رسانده ایم و سالانه چندین هزار متر مکعب در زمان بارش ها آب پشت آنها ذخیره می شود.

یوسفی اظهار کرد: بسیار خوشحال هستیم با اجرای طرح‌های آبخیزداری به حفظ پوشش گیاهی، تغذیه آب سفره‌های زیرزمینی، ایجاد اشتغال محلی، مدیریت منابع آب، ذخیره سازی و جمع آوری آب های روان در شرایط خشکسالی ها کمک می شود.

فرماندار خاش گفت: پیشگیری از مهاجرت روستائیان و عشایر به شهر و کمک به توسعه و آبادانی مناطق از اولویت های مهم دولت است و در مبحث اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری توانسته ایم افزون بر 140 پروژه را با اعتبار بالای 14 میلیارد ریالی اجرا کنیم.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج