تاکید وزیر جهاد کشاورزی بر اجرای کاشت یک میلیارد درخت
طی سفر دوم رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان سمنان، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی از نهالستان شهید عموزاده اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان بازدید کرد.
روزهای پایانی نخستین ماه بهار ۱۴۰۳با اولین سفر رئیس جمهور و اعضای هیات دولت در دور دوم سفرهای استانی به سمنان مقارن شد و امروز پنجشنبه ۳۰فروردین ماه، آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور به همراه جمعی از اعضای هیات دولت با مجموعهای از تامین اعتبارات برای تکمیل پروژه های ناتمام و افتتاح طرح هایی مهم میهمان مردم دارلمرحمه شدند.
در این سفرمحمد علی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در قالب سفر دوم رییس جمهور و اعضای هیات دولت به استان سمنان، از نهالستان شهید عموزاده اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان بازدید کرد.
محمد علی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در جمع خبرنگاران عنوان کرد : بیش ازیک سال از آغاز "طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت" نمیگذرد که وزارت جهادکشاورزی به عنوان متولی و هماهنگ کننده، در اولین سال اجرای این طرح بزرگ راهبردی، همه زیرساختهای لازم از جمله نهال متناسب با اقلیم و پهنههای مورد مطالعه برای کاشت در سراسر کشور را فراهم ساخته است.
وی گفت: استقبال بینظیر مردم و سازمانهای مردم نهاد، پایبندی به مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی، مشارکت فعال نهادها و دستگاههای اجرایی و نظامی، تاکیدات اثربخش مقام معظم رهبری و پیگیری مجدانه رییسمحترم جمهورحضرت آیت ا.. رئیسی در کنار بسترهای لازم در تولید انبوه نهال؛ افق روشنی از اجرای موفقیت آمیز این طرح در مدت چهار سال را پیش چشم فعالان و علاقمندان محیطزیست گشوده است.
وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: بازگشت به چرخه تولید نهالستانهای راکد و به کارگیری ظرفیت کامل تولید نهال در واحدهای نیمه فعال، اجرای طرح هر مدرسه یک نهالستان و تبدیل خانههای روستایی به مزرعه کشت نهال؛ نهضت تولید نهال در کشور را با بیش از250 میلیون اصله به وجود آورده و استان سمنان با توجه به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت تعهد آن در چهار سال ده میلیون بوده که سالی 2/5میلیون که در سال اول بیش از سه میلیون نهال تولید و با مشارکت مردم و دستگاه های اجرایی آن را در زمستان گذشته غرس کردند.
محمد علی نیکبخت گفت: وزارت جهادکشاورزی همه امکانات خود را برای اجرای این طرح به کار بسته تا ضمن توسعه فضای سبز کشور از دیگر مواهب آن در جلوگیری از فرسایش خاک، احیای جنگل، ترمیم سفره آب زیرزمینی، پالایش هوا، زراعت چوب و دیگر آثار زیست محیطی و اجتماعی طرح در اقلیم خشک و نیمه خشک ایران بهرهبرداری کند.
ارسال به دوست